31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Masaj salonuna fuhuş baskını

Çankaya'da bir masaj salonu ile randevu evine yapılan baskınlarda, fuhuşa aracılık yapan ve fuhuş yaptıkları bildirilen 8 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlileri, bir istihbaratı değerlendirerek, Esat Caddesi üzerindeki bir evde fuhuş yapıldığını tespit etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı doğrultusunda müşteri gibi davranan polis, gerekli irtibatı sağladıktan sonra eve baskın düzenledi.

Evde fuhuşa aracılık eden R. B. ile fuhuş yaptıkları saptanan Z. S, Y. A. ile yabancı uyruklu I. V. gözaltına alındı. Bu sırada evde müşteri olarak bulunan S. A'nın da 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna muhalefetten arandığı saptanarak emniyet götürüldü.

Ahlak Büro Amirliği görevlileri, internet üzerinden gelen bir başka ihbarı değerlendirerek, 50 YTL karşılığında fuhuş yaptığı belirlenen F. T.'yi Keçiören Güçlükaya Mahallesi'ndeki evde yakaladı.

Çankaya Koza Sokak'ta masaj salonu adı altında faaliyet yürüten iş yeriyle ilgili gelen istihbaratı da değerlendiren ahlak polisi, dün gece geç saatlerde salona baskın düzenledi. Burada masözlük yaptığı bildirilen N. A'nın bir müşteriyle birlikte olduğu tespit edilerek, gözaltına alındı. N. A'nın ayrıca cinayet büro amirliği tarafından arandığı da belirlendi.

Salonun sahibi olduğu bildirilen Ş. T. ise fuhuşa aracılık suçundan gözaltına alındı.

AA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 16:21:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?