20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Mehmet Gül savcıya ifade verdi

Operasyon çerçevesinde Orhan Aykut’un ismini vermesi üzerine Organize Suçlarla Mücadele Şube polisi tarafından eski milletvekili Mehmet Gül, dün gazetecileri atlatarak savcılığa ifade verdi.

Gül, Orhan Aykut’u, Laleli’de tekstilci işadamı Mahmut Kılınç’ın yanında çalışan bir adam olarak dolaylı tanıdığını söyledi. Mehmet Gül’ün bir süre için gözaltına alınan oğlu Şeref Gül, canının derdiyle uğraşan babasının, "Hükümet kaynaklı siyasi bir komplo"yla karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

ARSLAN YALANLADI Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, kendisini PKK’- dan korumaları karşılığı çetenin lideri Orhan Aykut’a yüklüce para ve ihale sözü verdiği iddialarını yalanladı. Arslan, "Benden ne kimse para istedi ne de ben verdim. Hayatımda da kimseye ihale sözü vermedim" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 15:29:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İBRAHİM ÇAKICI IP: 212.175.115.xxx Tarih : 10.01.2008 02:37:36

ŞİMDİYE KADARKİ SUNNİ ÇETELER TUTMADI , EMNİYETİN ARALARINA SOKTUĞU BİRKAÇ İSPİYONCU DIŞINDA - HEPSİ AKLANIP ARAMIZA DÖNDÜLER. BU PROVAKASYON DA TUTMAYACAK; ÇÜNKÜ TÜRK SİYASETİNDEKİ SAYILI ONURLU İNSANDAN BİRİNİ SEÇMİŞLER BU KEZ DE!... AMA İZİ KALIR TABİİ, HALA 'BAŞBAKANA SUİKAST ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ HABERİNİN PEŞİNDEN GİDENLER VAR... EMNİYET İSTİHBARATININ BU SİYASİ AYAK OYUNLARINDAN BESLENENLER BİR GÜN KENDİLERİNİ AYAKLARINDAN VURDUKLARINI ANLAYACAKLAR AMA GEÇ OLACAK!...