19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Mezarlıkta Kuran okuyan kadına bıçaklı kapkaç

Kurban Bayramı nedeniyle anne ve babasının Feriköy Mezarlığı'ndaki kabirlerini ziyaret etmek isteyen kadın, bıçaklı kapkaççıların saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, Seliha Teyyar (45), anne ve babasının kabirlerini ziyaret etmek için Feriköy Mezarlığı'na geldi. 34 BC 1952 plakalı otomobilini park eden Teyyar, mezarlığa girdiği sırada iki kişi tarafından durduruldu. Şahıslar, bıçak çekerek Teyyar'ın çantasını almak istedi. Çantasını vermemekte direnen Seliha Teyyar, şahıslar tarafından hırpalandı.

Yaşanan boğuşma sırasında yerlerde sürüklenen Teyyar'ın çantasını güçlükle alan şahıslar kaçtı. Elinde sadece çantasının askısı kalan Teyyar, polise giderek şikayetçi oldu.
Karakol çıkışında İHA'ya konuşan Seliha Teyyar, çantasının içinde bir miktar para ve kredi kartları olduğunu belirterek, "Annem ve babanım kabrini ziyarete gidiyordum. Bu sırada iki kişi geldi. Ben mücadele ettim. Mücadelem esnasında bana bıçak çektiler fakat yaralamadılar. Çantamı alıp kaçtılar, elimde askısı kaldı. Yerde sürüklediler. Elimde ödem oluştu. Hastaneye gideceğim" dedi.

Teyyar, geçen bayramda da yine bir mezarlıkta kapkaç olayı yaşandığını hatırlatarak, gerekli güvenliğin sağlanmasını istedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 14:47:23
Güncelleme :10 Ocak 2006 Salı 14:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatoş Özkara IP: 88.235.127.xxx Tarih : 3.02.2009 23:49:23

Yorum diyemeyeceğim,geçmiş olsun,sizce yaşananlar neden bir gayrimüslüm mezarlığında olmuyorda islam mezarlığında oluyor hiç şaşırmıyorum çünkü feriköy mezarlığını tinerciler,hapçılar,fuhuş yapmak isteyenler ve uyuşturucu kullananlar istila etmiş adamlar çok rahat gece yarıları girip uyuşturusunu vs yapıp çıkıyor,neden niçin bunlara göz yumuluyor anlamış değilim.mezarlık duvarları çok alçak serseriler ayaklarını atıp içeri giriyorlar gece kapılar kapanmıyor çünkü güvenlikle sorumlu bekçiler korkuyorlar neden kapılar açık diye sorduğunuzda abla korkuyoruz gece kapıları kapattığımız zaman tehdit alıyoruz diyorlar güvenlikte çalışanların can güvenlikleri yok gençler haklı 300'500'e çalışan insanlar hak veriyorum benim hak veremediğim neden bu olaylara göz yumuluyor,bakın şu anda feriköy mezarlığı girişine bir cami yapıldı bitmek üzere inanın bitince içi serserilere hizmet veren bir yatakhane olacak,yazık inanın çok üzülüyorum mezarlık duvarları yapılacak ihalede denildi evet şu an başlanıldı yükseklik insanların pardon serserilerin daha rahat girmesini sağlayacak çok kısa bir duvar ve devamında çok kısa bir demir yazık çok yazık islam mezarlığında dönen olaylara bakarmısınız üzgünüm hemde çok sizlere tekrar geçmiş olsun.