31
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Narkozlu iğneyle gasp!

Şişli’de kendilerini ‘Aile Hekimi’ olarak tanıtan iki kişi girdikleri evde Sevdican Aydoğan isimli öğretmeni narkozlu iğneyle bayıltarak gasp etti.

Olay, Fulya Mahallesi Tosun Sokak Gürbüz Apartmanı 8/4 numarada meydana geldi.

İddiaya göre, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu’nda Matematik Öğretmeni olarak çalışan Sevdican Aydoğan evde otururken kapı çaldı. Kapıyı açan Aydoğan’a kendilerini aile hekimi olarak tanıtan ve kolesterol, kan şekeri, tansiyon ölçümü gibi sağlık kontrollerinden geçireceklerini söyleyen iki zanlı eve girdi.

NARKOZLU İĞNEYLE BAYILTTILAR

İki kişi beraberinde getirdikleri sağlık çantasının içinden tansiyon aletini çıkarıp genç kadının tansiyonunu ölçtü. Daha sonra ‘kan almamız gerekiyor’ diyerek narkozlu iğneyi genç öğretmenin koluna batırdı. Genç öğretmen narkozun etkisiyle bayıldı. İki gaspçı evi didik didik aradı. Evdeki 100 TL ve bir cep telefonunu alan gaspçılar olay yerinden kaçtılar.

ŞOKA GİRDİ

Yaşadığı dehşetin ardından kendine gelen genç kadın eşini arayıp ‘ Beni bayılttılar. Çabuk yetiş.’ diyerek yardım istedi. Eve gelen eşi sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Hastanede ağlayan ve sinir krizi geçiren genç kadını eşi sakinleştirmeye çalıştı. Aydoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Daha önce de bu yöntem kullanılarak İstanbul genelinde 4 kişinin gasp edildiği öğrenildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 09:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?