16
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Nişan yerine cenaze

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aralarında nişan hazırlığı yapan gelin ve damadın da bulunduğu 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kaza, Altunhisar Bor karayolu Pınarbaşı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 10.30 sıralarında Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı beldesinden nişan hazırlığı için gelin ve damatla birlikte 7 kişiyi Bor ilçesindeki kuaföre götürmek isteyen Selim Ertan idaresindeki 51 KL 770 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, bu akşam yapılacak törenle nişanlanacak olan damat adayı Bahtiyar Ertan (18) ve gelin adayı Yasemin Daysal (18) olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta bulunan ağır yaralılardan Funda ve Ebru Ertan Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, otomobil sürücüsü Selim Ertan ile aynı aileden Sinem, Hava ve Erkan Ertan Bor Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Funda Ertan, Niğde Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, kardeşi Ebru Ertan sevk edildiği Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ulaşamadan yolda hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 17:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?