26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

O altınlar nasıl bulundu?

Zanlının üzerindeki krokiden yola çıkan jandarma ekipleri, ormanlık alanda bir tencere içinde çalınan altınların bir kısmını buldu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy'e bağlı Kapaklı Beldesi'nde bulunan Kapaklı Kuyumcusu'nu kar maskesiyle soyduğu iddiasıyla 1 kişi yakalandı. Zanlının üzerindeki krokiden yola çıkan jandarma ekipleri, ormanlık alanda bir tencere içinde çalınan altınların bir kısmını buldu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy'e bağlı Kapaklı Beldesi Hürriyet Caddesi'nde CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Nuri Eroğlu ile Vural Ergene'nin işletmeciliğini yaptığı Kapaklı Kuyumculuk, 1 Mayıs günü kar maskeli bir soyguncu tarafından soyulmuştu. Jandarma ekiplerinin yaptıkları titiz çalışmalar sonucunda soygunla ilgili Kerem A. adlı kişi yakalandı. Zanlının üzerindeki krokiden yola çıkan jandarma ekipleri, ormanlık alan içerisinde, gömülü halde bir tencere içinde 32 adet bilezik, 1 adet reşat Altını, 4 adet
cumhuriyet altını, 2 adet yarım altın, 12 adet çeyrek altın, 1 adet de altın lira buldu.

Suçunu itiraf ettiği kaydedilen Kerem A.'nın, "Nişanlım ile düğün hazırlıkları yaparken, kısa bir süre önce işten atıldım. Ben de ruhsal bir bunalıma girdim ve en sonunda kuyumcu dükkanını soydum" dediği öğrenildi.
Öte yandan, zanlını evinde yapılan aramada, soygunda kullandığı tespit edilen 1 adet tabanca, şarjör ve 3 adet mermi ile 1 adet kurusıkı tabanca yakalandığı ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 21:56:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?