18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

O parti şokta!

Eyüp İşçi Partisi yöneticisi 44 yaşındaki Nurettin Bayraktar'ın evli olmasına rağmen 15 yaşındaki Ö.T. ile ilişkiye girmesi üzerine parti yönetimince alınan 'uyarma' kararı kanlı bitti.

Yeşilpınar'da bir kafeteryada toplantı yapan İP'lilerin toplantısı kavgaya dönüştü ve Bayraktar beraberinde getirdiği silahı ateşleyerek, İP Eyüp Teşkilatı Başkanı Bülent Taşpınar'ı öldürdü, gazeteci Özay Gökçe'yi de yaraladı.

AİLE DURUMU PARTİYE BİLDİRDİ

İddiaya göre Eyüp İşçi Partisi Teşkilatı'nda yönetici olan 44 yaşındaki Nurettin Bayraktar, evli olmasına rağmen parti sempatizanı 15 yaşındaki Ö.T. ile gönül ilişkisine girdi. Hem genç kızın ailesi hem de partililer bu duruma tepki gösterdi. Ö.T.'nin ailesi Nurettin Bayraktar ile tartıştı. Bunun üzerine aile bizzat teşkilat binasına gelerek şikayetçi oldu.

PARTİLİLER TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

Eyüp İşçi Partisi Teşkilat Başkanı Bülent Taşpınar da Nurettin Bayraktar'ı arayarak konuşmak istediğini söyledi. Bayraktar da Taşpınar ile partili arkadaşlarını Ö.T. ile birlikte oturduğu Yeşilpınar Bölge Parkı'nda bulunan bir kafeteryaya çağırdı. İşçi Partisi Eyüp İlçe Teşkilatı Başkanı Bülent Taşpınar, İşçi Partisi İl Teşkilatı'nda görevli gazeteci Özay Gökçe, Cansel Kişioğlu ve Bora Kişioğlu Bayraktar'ın yanına gitti.

BU İLİŞKİ PARTİYE ZARAR VERİYOR DEYİNCE KAVGA ÇIKTI

Taşpınar, Nurettin Bayraktar'a "Sizin ilişkinizi hem kızın ailesi hem de partimiz kabul etmiyor. Bu ilişki partimize zarar veriyor" dedi. Bunun üzerine tartışma çıktı. Kısa sürede tartışma kavgaya dönüştü. Nurettin Bayraktar silahını çekerek, Bülent Taşpınar ve Özay Gökçe'ye kurşun yağdırdı. Taşpınar olay yerinde hayatını kaybederken gazeteci Gökçe ağır yaralandı. Saldırgan yakalanırken 15 yaşındaki Ö.T. ailesine teslim edildi.

İŞÇİ PARTİSİNDEN İLANLI BAŞSAĞLIĞI

Olayla ilgili İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Osman Bilge Kuruca, bir gazede başsağlığı ilanı yayınladı. İlanda "Değerli arkadaşımız, İşçi Partisi Eyüp İlçeBaşkanı Bülent Taşpınar'ı bir çocuğu saldırgandan korumaya çalışırken kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve halkımızın başısağolsun" ifadesi yer aldı.

...
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2012 Salı 14:41:37
Güncelleme :2 Ekim 2012 Salı 14:43:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?