20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Okul kapısında dünür cinayeti

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Hıdırşeyh köyü ilköğretim okulu kapısı önünde dünür olan iki aile arasında yaşanan tartışma cinayetle bitti.

Çocukları arasında yaşanan ayrılık nedeniyle bir süredir aralarında husumet olan M. S. ve oğlu M.S., hısımları Hayati Cesur ve oğlu Celal Cesur'u kurşun yağmuruna tuttu.

Alınan bilgiye göre, Hayati Cesur'un oğlu T.C. ile M.S.'nin kızı A.S. bir süredir ailevi problem yaşıyorlardı. Daha önce bir kez babaevine dönen A.C. ikinci kez babaevine gelince iki aile arasında husumet başladığı belirtildi.

Kırıkkale'de ikamet eden Hayati Cesur (50) ve oğlu Celal Cesur (30), tarlarındaki buğdayları biçtirmek için gittikleri Hıdırşeyh köyünde okul önünde dünürleri M.S. ve oğlu. M.S. (18) ile karşılaşarak tartışmaya başladılar. Yaşanan tartışmanın ardından M.S. ve Oğlu M.S.'nin Hayati Cesur ve oğlu Celal Cesur'u kurşun yağmuruna tuttuğu baba ve oğlun olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası köy halkı ve cesur ailesinin yakınları olay yerine gelerek ağıtlar yaktı. Yaşamını yitiren Celal Cesur'un iki çocuğu olduğu öğrenilirken, olay yerine gelen eşi sinir krizi geçirdi.

Cinayetin babanın mı yoksa oğlunun mu işlediği henüz netlik kazanmazken her ikisi de cinayet zanlısı olarak jandarma tarafından gözaltına alındı. Yapılan incelemelerin ardından Hayati Cesur ve oğlu Celal Cesur'un cenazeleri Kırıkkale Yüksek İhtisas morguna kaldırıldı.

CHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 09:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet aslan IP: 81.215.99.xxx Tarih : 20.12.2008 10:56:59

iki aileye gecmiş olsun böyle bir gelin olmaz olsun