19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Okul tuvaletinde kız öğrenciye taciz

Ümraniye Yeniçamlıca Lemanana İlköğretim Okulu'nda 9 yaşındaki bir kız öğrenciye, bıçaklı bir kişinin tacizde bulunduğu öne sürüldü.

İddiaya göre, kapısında güvenlik görevlisi bulunmayan ilköğretim okuluna gelen bıçaklı bir kişi, nöbetçi olan 9 yaşındaki P.I'yı zorla okul tuvaletine götürüldü. Burada ilköğretim öğrencisine tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs, okul hademesi tarafından fark edilince hızla okuldan uzaklaştı.

Olayın duyulmasının ardından tedirgin olan veliler bugün ilköğretim okuluna gelerek olaya tepki gösterdi. Veliler, "Çocuklarımız can güvenliği tehlikede ve burada güvenlik görevlisi yok. Bu olayların olmaması için önlem alınmasını istiyoruz" dedi.

Öğrenciler ise, okulda daha önce bu tarz olayların olduğunu ileri sürerek, bunların yaşanmaması için okulda güvenlik önlemlerinin alınmasını istediklerini söyledi.
Okul yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 8 Mart 2006 Çarşamba 03:07:15
Güncelleme :8 Mart 2006 Çarşamba 03:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabahattin kutlu IP: 85.108.251.xxx Tarih : 8.03.2006 10:35:34
bunu yapan canidir ve bir an önce bulunmasını ve adaletin önüne atılmasını istiyorum.bu tür olaylarda cezanın daha ağır olmasını istiyorum.ne hakı var hafızasından silinmiyecek bir olayı yaşatmasına.inşaallah bulunur ve en ağır cezayı alır.