25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Ölen ve yaralananların isimleri...

Mardin'de meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Vali Hasan Duruer olay yerinde incelemelerde bulundu.
Tarihi çarşı olarak bilinen 1. Cadde'deki Arasa İş Hanı'nda sabaha karşı meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı. Patlama sırasında çevredeki çok sayıda dükkan hasar gördü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Nedeni henüz belirlenemeyen patlama ile ilgili soruşturma sürüyor. Yaralılar, Mardin'deki ilk tedavilerinin ardından Diyarbakır'daki Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Mardin Valisi Hasan Duruer, Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve Belediye Başkan yardımcısı Tekin Bisen olay yerinde incelemelerde bulundu.

2. cadde üzerindeki Araz İş Merkezi'nde gece saat 02.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlama sonucu İş merkezi yakınlarında bulunan Şeyhmus Hakan hayatını kaybederken, Esmer Hakan ve Murat Hakan yaralandı. Yaralılar Diyarbakır ve Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 12:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?