19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ölüp, dirilip tecavüz etmiş!

Kendini mehdi olarak tanıtıp, evine gelen kızların yanında ölüp dirilme numarası yapan sahte mehdi ile çetesi gözaltına alındı. Sahte mehdinin en az dört kıza tecavüz ettiği öne sürüldü.

Adana’da yaşayan bir genç kızın kendini mehdi olarak tanıtan bir kişinin tecavüzüne uğradığı ihbarı üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Mustafa Almas (40), eşi Ayten Almas (24), Emrah Uysal (24), İbrahim Ceylan (23) ve Saniye Vural’ı (34) gözaltına aldı. Yapılan incelemede, güneş enerjisi sistemleri satan Mustafa Almas’ın, bir süre önce kendisini mehdi olarak tanıtmaya başladığı ortaya çıktı. “Namaz kılarken her şeyi görürüm” diyen sahte mehdi iddiaya göre dua okutmaya gelenlerin yanında aniden yere düşüyor ve bu sırada ağzından kan geliyordu.

İtiraz edene uyku ilacı

Bu sırada adamları, dua okutmaya gelen kişiye Almas’ın öldüğünü, ancak bir süre sonra dirileceğini söylüyor ve sahte mehdi bir süre sonra gerçekten de ayağa kalkıyordu. Almas’ın duasını alan kişi, para ödeyip ayrılıyordu. Bir diğer iddia ise sahte mehdinin yanına gelen genç kızları kandırarak ilişkiye girdiği idi. Bu şekilde dört genç kıza tecavüz ettiği öne sürülen Almas’ın, kendisiyle birlikte olmaya yanaşmayan kadınların çayına ise uyku ilacı atarak tecavüz ettiği öne sürülüyor.
 

Murat Kibritoğlu - DHA - Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2009 Çarşamba 23:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?