25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Onlar da kırmızı bülten istiyor

Biz de kırmızı bülten isteriz

Kız meselesi yüzünden öldürülen Burak Şengöçen’in katil zanlısı Serhat Aslan 5 yıldır kayıp.

Artık sabırlarının kalmadığını belirten acılı aile, Cem Garipoğlu gibi Aslan için de kırmızı bülten çıkarılmasını istiyor.

YEŞİLKÖY’deki Hubble Bubble Cafe’de 5 yıl önce bıçaklanarak öldürülen Burak Şengöçen’in katil zanlısı Serhat Aslan halen yakalanamadı. Burak’ın babası Murat Şengöçen, katili henüz yakalanamayan Münevver Karabulut’a da çok üzüldüklerini söyledi. Acılı baba "Münevver’in ailesiyle görüştük. Üzüntülerimizi dile getirdik. O ailenin acısını, bizim gibi evlat acısı çekenler bilir. Vali Muammer Güler, ’sabır gösterin" diyor, ancak gücümüz kalmadı" diye konuştu. Cem Garipoğlu’nu yakalamak için özel polis ekiplerinin kurulduğunu, kırmızı bülten yayınlandığını, sınır kapılarına fotoğrafının asıldığını belirten Murat Şengöçen, "Oğlumun katili Serhat Aslan şimdiye kadar yakalanamadı. Onun için de kırmızı bülten çıkarılsın" diye konuştu.

Cinayet 2004’te işlendi

Burak Şengöçen, 25 Eylül 2004’te sevgilisi Nurdan Türkbay ve Damla Eser’le Hubble Bubble Cafe’ye gitti. Burak Şengöçen, Nurdan Türkbay’ın eski sevgilisi Fatih Yavuz ve arkadaşlarıyla kavga etti. Kavga sırasında, Serhat Aslan’ın elinde olduğu öne sürülen bıçak Burak Şengöçen’in karnına saplandı. Olaydan sonra Serhat Aslan kayıplara karıştı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 15:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?