19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Otomobil çatıya kondu!

ZONGULDAK’ta ambulans şoförü 31 yaşındaki Mehmet Hakan Günaydın, alkollü olarak kullandığı otomobiliyle virajı alamayınca yolun alt tarafındaki evin çatısına uçtu. Kazada hafif yaralanan Günaydın, acil serviste alkol testi yaptırmak istemeyince, yakınlarıyla polis arasında arbede çıktı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Rüzgarlı Caddesi’nde meydana geldi. Ambulans şoförlüğü yaptığı öğrenilen Mehmet Hakan Günaydın yönetimindeki 67 AS 093 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi ve virajı alamadı. Otomobil kontrolden çıkarak 3 metre yükseklikten yolun alt tarafındaki evin çatısına uçtu.

Kenarında hasar oluşan çatı ile yol arasındaki boşlukta yan yatan aracın sürücüsü Günaydın, gürültüyle dışarıya çıkan ev sahibi Hasan ve eşi Şirvan Akdal tarafından araçtan çıkarıldı. Başına aldığı darbe ile hafif yaralanan Mehmet Hakan Günaydın, 112 Acil Servis ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Alkollü olduğu öğrenilen Günaydın, acil serviste alkol testi yapmak isteyen polise zorluk çıkardı. Alkolmetreyi üflemek istemeyen Günaydın’ın yakınları ile takviye gelen polisler arasında acil serviste arbede yaşandı. Polis, 2 kişiyi gözaltına alırken, kaza ve hastanede yaşanan arbedeyle ilgili soruşturma başlattı. Daha sonra Günaydın'a doktorlar alkollü raporu verdi.

 

...
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 11:00:23
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 11:09:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?