25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Öz oğlunu dereye atmış!

Bursa’nın Gürsu İlçesi Cambazlar Köyü’nde 15 Kasım’da, 3 çocuk annesi Leyla Algan (28) bir armut bahçesinde boğulmuş halde bulundu.

Algan’ın evden birlikte ayrıldığı 1.5 yaşındaki oğlu Gökhan ise kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, ilk olarak Leyla Algan’ın eşi Harun Algan’ın ifadesine başvurdu. Harun Algan, eşinin gece yarısı kendisi yattıktan sonra çocuğunu da alarak evden ayrıldığını söyledi.

Soruşturma sürerken HABERTÜRK’e Leyla Algan’ın ablası Çimengül Akbulut “Leyla bana 1.5 yaşındaki Gökhan’ın babasının, eşi değil eski ev sahibinin oğlu olduğunu söyledi. ‘Bana bir şey olursa sorumlusu bu kişidir’ dedi” şeklinde konuştu. Jandarma; Leyla Algan’ın sevgilisi ve 1.5 yaşındaki Gökhan’ın babası olduğu iddia edilen İhsan Ayan ile babası K.A. ve kardeşleri E.A., S.A.’yı gözaltına aldı.

TUTUKLANDI

Leyla Algan’ın kayıp olan cep telefonuyla son görüştüğü kişinin de İhsan Ayan olduğu öne sürüldü. İhsan Ayan’ın, Leyla Algan’ı öldürdüğünü itiraf ettiği; cinayetten sonra da minik Gökhan’ı olay yerine yakın yerdeki dereye canlı canlı attığını söylediği öne sürüldü. İhsan Ayan “cinayet” suçundan tutuklanırken; babası ve iki kardeşi savcılık tarafından serbest bırakıldı. Jandarma ekipleri Cambazlar Köyü yakınlarındaki derede arama başlattı. Ancak Gökhan’ın cesedine hâlâ ulaşılamadı.

‘Beni tehdit etti’

Tutuklanan İhsan Ayan’ın, Leyla Algan’ın, Gökhan’ın yanı sıra karnındaki 4 aylık bebeğin de kendisinden olduğunu; bu yüzden başkasıyla evlenmekten vazgeçmesini isteyip kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Evlenmesi halinde düğün salonuna gelip herkese gerçeği anlatacağını söylediği iddia edilen Algan’a öfkelenen Ayan’ın “Gece otomobille eve gittim. Çocuğuyla otomobilime bindi. Tartıştıktan sonra boğarak öldürdüm. Eve giderken de çocuğu dereye canlı olarak attım” dediği öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 19:19:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?