18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Parkta uyuşturucu alemi kanlı bitti

ANTALYA'DA BIÇAKLA YARALAMA: 5 YARALI

Antalya'da bir parkta uyuşturucu madde alan arkadaşların tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada 5 arkadaşını bıçaklayan genç, olay yerine gelen polislere de bıçak çekince polis silah ve cop kullanmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde Kepez ilçesine bağlı Gazi Mahallesi ile Varsak Şelale Mahallesi'nin birleştiği noktada bulunan Varsak Köprüsü köşesindeki parkta Adil A. ile ismi belirlenemeyen 5 arkadaşı uyuşturucu madde aldıktan sonra bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Adil A. elindeki bıçak ile arkadaşlarını çeşitli yerlerinden yaraladı.

Olayın ardından Adil A. kaçarken arkadaşları ise ambulans ve araçlarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yerine gelen çok sayıda polis, çevrede bulunanlardan Adil A.'nın eşkalini belirmeye çalışırken Adil A. üzeri çıplak şekilde olay yerine döndü. Bıçakla kendine de zarar veren genç, kendisini gözaltına almak isteyen polislere de bıçak çekince polis silah ve cop kullanmak zorunda kaldı.

Adil A. ise polislerin kendisine doğrulttuğu silaha rağmen kaçmaya başladı. Eli bıçaklı genç, polisler tarafından bir evin çatısında yakalandı. Kısa süre polise direnen genç, Kepez ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Arkadaşları tarafından bıçaklanan 5 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ANTALYA'DA BIÇAKLA YARALAMA: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2010 Cumartesi 16:12:26
Güncelleme :27 Kasım 2010 Cumartesi 16:16:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?