28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Parkta yer kavgası ölüm getirdi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu beldesinde önceki gün, ''kiraz alım yerinde otomobil park etme'' meselesi yüzünden çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan Bağyurdu Ülkü Ocakları 2. Başkanı Sami Ören (47), tedavi gördüğü hastanede öldü.

Alınan bilgiye göre, çıkan kavgada silahla yaralanan ve İzmir Özel Şifa Hastanesi'nde tedavi gören Sami Ören öldü. Ören'in cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu beldesinde, önceki gün, ''kiraz alım yerinde otomobil park etme'' meselesi yüzünden zabıtalar ile bir grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga çıkmış, kavgaya çevre sakinlerinin de katılmasıyla 2'si ağır 13 kişi yaralanmıştı.
Kavganın ardından olaya karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişinin sorgusu halen sürüyor.

Türk bayraklarıyla yürüdüler

Öte yandan kavgaya tepki gösteren bir grup vatandaş, Türk Bayraklarıyla yürüyüş yaptı.

Alınan bilgiye göre, Bağyurdu beldesi Çarşı Caddesi'nde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk Bayraklarıyla slogan atarak yürüyüşe geçtiler. Yürüyüşün ardından belediye binası önünde toplanan kalabalık, İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra dağıldı.

Bu arada, kavgaya neden oldukları öne sürülen 5-6 kişinin aileleriyle birlikte beldeden ayrılmak için eşyalarını kamyonlara yükledikleri bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2006 Pazar 18:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?