20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Patlayan tüfek iki minik can aldı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil içerisinde patlayan pompalı tüfek, 2 çocuğun ölümüne neden oldu.

Edinilen bilgiye göre L. ailesi, Besni ilçesi Oyratlı köyü yakınlarında piknik yapmaya gitti. Kadir L., eşi ve 2 çocuğu ile Abuzer L., 02 DY 594 plakalı otomobille piknikten dönerken yol kenarında keklik görünce durdu. Araçtan inen çocukların dayısı Abuzer L., kekliğe pompalı tüfekle ateş ettikten sonra yeniden otomobile bindi. Arka koltukta oturan Abuzer L.'nin yerine koymak istediği pompalı tüfeğin kazayla ateş alması sonucu ön koltukta oturan yeğenleri Mehmet Ali L. (4) ve Selda L.'ye (10) saçma isabet etti. Vücutlarının değişik yerlerinden yaralanan çocuklar, Besni Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Besni Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan ve durumları ağır olan Mehmet Ali L. ve Selda L. kardeşler, Adıyaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralılardan Mehmet Ali L. yolda hayatını kaybederken, Selda L. getirildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

L. ailesi Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evlerinde sinir krizleri geçirirken, Abuzer L. gözaltına alındı. Çocukların cesetleri ise otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Ölen çocuklardan Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi olan ve 3 gün sonra alacağı karnesini göremeden hayatını kaybeden Selda L.'nin sınıf arkadaşları olayı duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Jandarma ekiplerinin soruşturması sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 16:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?