27
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Polis evine hırsız girdi!

Bahçelievler'de, 3 polis memurunun kaldığı eve hırsızlık için giren zanlı, kendisini fark eden polislerden birini bıçakla yaraladı. Kendisini yakalayan diğer polislerle apartmanın merdiven boşluğunda boğuşan zanlı, bir polis memurunu da hafif şekilde yaraladıktan sonra yakalandı.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Siyavuşpaşa Mahallesi Mimoza Sokak Numara 3'te bulunan apartmanın 4. katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Mehmet S.(27) isimli zanlı, hırsızlık amacıyla 3 polis memurunun yaşadığı eve geldi. Evde yaşayanların polis memuru olduğundan habersiz olan zanlı, hırsızlık için harekete geçti. İçeriden gelen sesleri duyan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serdar Arpa ise sessizce içeri gelerek zanlıyı yakaladı.

Bu sırada polis memuru ve zanlı arasında boğuşma yaşandı. Cebindeki bıçağını çıkaran zanlı, polis memurunu vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralı polis memuru kanlar içinde yere yığılırken, zanlı kaçmak istedi. Bu sırada gürültüye uyanan diğer polis memurları ise zanlıyı kapının önünde yakaladı. Polis memurları ile zanlı Mehmet S. arasında boğuşma yaşandı.

Polislerden birini de hafif şekilde yaralayan zanlı kaçmak isterken yakalandı. Zanlı gözaltına alınırken, olay yerine ambulans çağrıldı. Polis memuru Serdar Arpa, olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan zanlı ise aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Hastaneye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı Tekin Akdoğan ise yaralı polis memurunun durumuyla ilgili bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 22:08:56
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 22:10:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?