20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Trabzon’da polis ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Yapılan yol kontrollerinde bir araçta yapılan aramada çok sayıda kaçak mermi ele geçirilirken, konuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, il genelinde huzur ve asayişin devamını temin etmek, suçların deşifre edilmesini ve suçluların yakalanmasını sağlamak amacıyla adli mercilerden alınan arama kararı doğrultusunda dün şüpheli bir araç, Yomra ilçesi çevre yolu kontrol noktasında durdurulmak istendi.

Gerekli ikaz ve uyarılara rağmen kontrol noktasından kaçan araç yaklaşık 500 metre uzaklıkta Arsin ilçesi istikametinde durduruldu. Araçta bulunan A.Ö., B.K. ve U.S. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınırken, araç içerisinde yapılan aramada 24 adet kutu içerisinde, bin 38 adet 9 mm çaplı Geco Luger marka ve 150 adet 357 magnum marka dolu fişek olmak üzere toplam bin 188 adet fişek ile şahıslardan U.S.’nin üzerinden 2 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

A.Ö. isimli şahsın evinde yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör ele geçirilirken, B.K.’nin evinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile bu tüfeğe ait 6 adet dolu fişek, 2 adet tabanca namlusu, 1 adet tabanca gövdesi ve silah yapımında kullanılan 6 adet parça ele geçirildi. Konuyla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 17:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?