19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Polis memuru eğitimde vuruldu

Şırnak'ta, eğitim alanında seken kurşunla yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru için tören düzenlendi. 

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli Polis Memuru Mehmet Kazım Kızıltepe, sabah saatlerinde atış alanında bir kurşunun sekmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı, fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Şırnak Emniyet Müdürlüğü'nde 2005 yılından beri görev yapan 1975 Yozgat doğumlu, evli ve 1 çocuk babası Kızıltepe için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 

Törene Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Ağır Ceza Reisi Yalçın Çebiş, İl Müftüsü Fuat Altındaş, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Gurulkan, şube müdürleri, polis memurları, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Şehit polis memuru için düzenlenen törende Emniyet Amiri Feruh Dede, polis memurunun özgeçmişini okudu. Daha sonra İl Müftüsü tarafından dualar edildi. 

Tören sırasında şehit Polis Memuru Kızıltepe'nin mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit polis memurunun cenazesi, gözyaşları arasında memleketi Yozgat'ta gönderildi.
.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2006 Pazartesi 23:48:52
Güncelleme :16 Mayıs 2006 Salı 17:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?