19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Polisi kendi tabancasıyla vurdular

Üsküdar'da parkta arkadaşını bekleyen polis memuru, ters bakma yüzünden tartıştığı bir kişi ve onun arkadaşlarının saldırısına uğradı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Ahmediye Meydanı'nda, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Selamiçeşme'deki Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli 1 yıllık Polis memuru Adem Bekar, ev arkadaşıyla meydanda buluşmak üzere sözleşti. 

Arkadaşından önce buluşma yerine gelen ve yakındaki bir parkta beklemeye başlayan Bekar, bu sırada parkta bulunan bir kişiyi bir tanıdığına benzetti. Bekar'ın dikkatli baktığı, ismi belirlenemeyen kişi polis memuruna neden baktığını sordu. Bunun üzerine ikili arasında tartışma başladı. 

Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Bunun üzerine şahsın arkadaşları da olay yerine gelerek kavgaya karıştı. Şahıslar Bekar'ı aralarına alarak dövmeye başladı. Saldırganlar daha sonra Bekar'ın belindeki silahı alarak 2 el ateş edip olay yerinden kaçtı. 

Kalçasına aldığı 1 kurşunla yaralanan Bekar, çevreden yetişenler tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, meslektaşlarını vuran saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 01:31:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?