19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

'Rahmine bıçak soktum ve kaçtım'

Bursa'da, birlikte yaşadığı ve bir çocukları bulunan 29 yaşındaki Yağmur Taku'yu rahminden bıçakladıktan sonra öldürmekten tutuklanan zanlı Murat Şenpınar'ın yargılanmasına başlandı. Şenpınar ilk duruşmada sevgilisini babasıyla ilişikiye girdiğini ve çocuğun kendisinden olmadığını öne sürmesi üzerine cinnet geçirerek öldürdüğünü söyledi.

Merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi Bölüm Sokak’ta geçtiğimiz şubat ayında mieydana gelen olayda bir çocuk annesi Yağmur Taku'nun, sevgilisi 32 yaşındaki Murat Şenpınar ile birlikte yaşadığı evde, rahminden bıçaklanmış ve başından darp edilmiş bir şekilde yarı çıplak cesedi bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturmada sabıkalı Murat Şenpınar aranırken, Ankara'da yakalanarak tutuklanmıştı.

Hakkında Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıla Şenpınar’ın yargılanmasına başlandı. Çıktığı ilk duruşmada suçu kabul eden Şenpınar, “Yağmur ile 5 yıldır birlikte yaşıyoruz. Bir oğlumuz dünyaya geldi. Olay günü alkolün etkisiyle tartıştık. Bana babamla cinsel ilişkiye girdiğini, oğlumun babasının da babam olabileceğini söyledi. Çılgına döndüm. Sonra ne yaptığımı bilmiyorum. Kafasına bira şişesi vurdum. Rahmine bıçak soktum. Sonra da kaçtım. Pişmanım'' dedi. Duruşma Temmuz ayına ertelendi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 10:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?