20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Şanlıurfa'da ağabey dehşeti

ŞANLIURFA’nın Suruç İlçesi’nde 55 yaşındaki Salih Aslan, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 kardeşini kalaşnikofla kurşun yağmuruna tuttu. 47 yaşındaki Burhan Aslan ölürken, 43 yaşındaki Nuri Aslan ağır yaralandı. Saldırgan ağabey ise silahıyla kaçtı.

Olay, dün akşam saatlerinde Suruç’un Kesmecik Köyü’nde meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan Salih Aslan ile kardeşleri Burhan ve Nuri Aslan, tarlaya su kuyusu açma konusunda yeniden tartıştı. Tartışmanın ardından evine giden Salih Aslan, yanına kalaşnikof tüfeğini alarak yeniden tarlaya gelip, kardeşlerinin üzerine ateş açmaya başladı. Öfkeli ağabeyin silahından çıkan kurşunlara hedef olarak ağır yaralanan Burhan ve Nuri Aslan, sesler üzerine tarlaya koşanlar tarafından otomobillerle Suruç Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Burhan Aslan kurtarılamazken, Nuri Aslan ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayın ardından jandarma, yeni bir kavga ihtimaline karşı köyde geniş güvenlik önlemi alırken, saldırı sonrası silahıyla kaçan Salih Aslan’ın ise yakalanmasına çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

...
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2011 Pazar 13:48:08
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 14:19:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?