30
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Sarılarak oturmak karakolluk etti

Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir sitenin önündeki yeşil alanda ağaç altında kız arkadaşıyla samimi şekilde oturan M.E.'ye, site yöneticisi müdahale etti. Yöneticinin orayı terk etmeleri istediği gençlerin karşı çıkması üzerine yaşanan kavga polis merkezinde sona erdi.

Adapazarı Ticaret Lisesi arkasında bulunan Başakpınarı Siteleri’nde yöneticilik yapan Mehmet Sarıyıldız, bloklarının önünde bulunan yeşil alanda ağaç altında birbirlerine sarılarak oturan bir genç kız ve erkeğin yanına giderek, “Sizin bu şekilde oturmanızı istemiyoruz. Blok sakinleri rahatsız oluyor. Burayı terk edin” diye bağırdı. Buna karşı çıkan 16 yaşındaki M.E.'nin “Sen bize karışamazsın” demesi üzerine aralarında kavga çıktı. Kavgaya site kapıcısı da karıştı.

İddiaya göre, yöneticiye ve kapıcıya sopayla saldıran M.E., daha sonra kız arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçtı. Olayın bildirilmesi üzerine polis, iki genci bir internet kafede yakalayarak gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen 16 yaşındaki M.E. ile kız arkadaşı F.K. konuşmaktan kaçınırken, mahalle sakinleri sitenin karşısındaki parkta gençlerin sık sık buluşarak uyuşturucu madde içtiklerini ve uygunsuz davranışlarda bulunduklarını öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 10:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?