16
Nisan
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Şaşkın hırsızın iş kazası!

Adana'da 'hırsızlık' amacıyla girdiği marketten alarmın çalmasıyla kaçmak istedi ama inanılmaz bir hata yaptı.

Adana'da 'hırsızlık' amacıyla girdiği markette alarmın çalmasıyla panikleyen bir kişi, söz konusu marketten kaçmaya çalışırken inanılmaz bir hata yaptı. 'Kapı' sandığı cama çarpıp kanlar içinde yere kalan 'şaşkın hırsız', ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından önce hastaneye, sonra da polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine yer alan Karafat Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Gece saat 03.00 sularında marketin camını kırıp içeriye giren ve ismi henüz öğrenilemeyen zanlı, markettin kasasında 40 TL'yi alıp, raflardaki sigara paketlerini toplarken, bir anda alarm çaldı. Alarm nedeniyle paniğe kapılan hırsız, bir süre olayın şokuna kapılarak bulunduğu yerde hareketsiz kaldı. Alarmın çalmasının ardından marketin üst katında bulunan evinden dışarı çıkan işletme sahibi Cengiz Karabulut'u gören 'şaşkın hırsız', 'kapı' sandığı bölüme doğru hızla koşmaya başladı ve cama çarpıp, kanlar içinde yere düştükten sonra söz konusu bölümün 'kapı' olmadığını anladı.

Markete girdiğinde yerde kanlar içinde kalan hırsızı gören Karabulut, durumu hemen polise bildirdi. Hırsızlık yaparken parmak izi bırakmamak için eline çorap geçiren zanlının sarhoş olduğu tespit edildi. Olay yerine gelen polis, başına aldığı cam darbesi nedeniyle yaralanan hırsıza, 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalede bulunuldu. Hastaneye kaldırılan şahsın, daha sonra polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2012 Pazar 14:06:52
Güncelleme :19 Şubat 2012 Pazar 14:08:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?