18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Şehit oğlunun acısına dayanamadı

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Basın Sözcüsü Selahattin Karakaya, 6 yıl önce şehit olan astsubay oğlunun acısına dayanamayarak intihar etti.

Olay, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, 658. Sokak'ta meydana geldi. Terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayına araçlarının çarpması sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Zeki Karakaya'nın babası Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Basın Sözcüsü Selahattin Karakaya (62), geçen yılda İsdemir'de çalışan oğlu Adem Karakaya'yı iş kazasında kaybetti.
Daha önce şiirler yazdığı şehit oğlunun mezarı başında baygınlık geçiren Karakaya, evlat acısına daha fazla dayanamayarak bunalıma girdi.

Evinin alt katında bir süredir yalnız yaşayan Karakaya, dün akşam kendini tavana asarak intihar etti. "Ölümümden kimse sorumlu değildir, oğullarımın yanına gidiyorum" yazılı birde not bıraktıktan sonra yaşamına son veren Karakaya'nın cansız bedeni, 24 saat sonra kendisini merak eden ailesinin kapıyı kırıp içeri girmesiyle asılı halde bulundu.

Karakaya'nın cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansla Körfez Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ailesi sinir krizleri geçirdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 14:18:43
Güncelleme :16 Aralık 2005 Cuma 14:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?