20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Sen kime küfür ettin?

Erzincan'da halk otobüsü şoförünü tekmek tokat döven yolcu otobüsün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şoförü yumruklayan yolcu bir ara belindeki silaha davranırken, arbedenin ardından şoförün yüzü kan içinde kaldı.

Olay  Yavuz Selim ve Mengüceli Mahalleleri arasında sefer yapan halk otobüsünde meydana geldi. Yaklaşık iki yıldır halk otobüsünde şoförlük yapan Savaş Şahin'in (36) kullandığı halk otobüsüne şehir merkezinden binen şahıs, açık öğretim kimliğini kullanarak öğrenci binmek istedi. Bunun üzerine otobüs şoförü Savaş Şahin, yolcuyu uyararak açık öğretim fakültesi kimliğinin öğrenci kimliği yerine geçmediğini söyleyerek parasının üzerini verdi.

Daha sonra şahıs otobüsün en arkasına geçerek oturdu. Bir süre sonra halk otobüsü Mengüceli Mahallesi'ne geldiği sırada kimse kalmayınca şahıs otobüs sürücünün yanına gelerek, kendine küfür ettiğini iddia etti. Bir anda otobüs şoförüne saldıran kimliği belirsiz şahıs, şoförü yumruklamaya başladı. Kendini savunmak için kafasını ve yüzünü gizleyen, Savaş Şahin ise yanında bulunan sopayı almak istediği sırada kimliği belirsiz şahıs belinde bulunan silaha yöneldi.

Devam eden arbede sırasında yüzüne darbe alan otobüs sürücüsü, kendisinin küfür etmediğini kameraların kayıt ettiğini söyleyince, gözü dönmüş yolcu sürücüye küfürler yağdırdı. Yaklaşık 5 dakika süren arbedenin ardından, otobüs sürücüsünü darbeden şahıs otobüsten inerek uzaklaşırken, darp edilen otobüs şoförü ise cep telefonu ile durumu polise bildirdi. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerin sonunda ise otobüs şoförü yüzüne gelen darbelerin ardından kanlar içerisinde görüntüleniyor.
 

...
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2011 Pazar 10:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?