18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Sevgilinin haciz intikamı

Sevgilinin haciz intikamı

14 ay önce işlenen faili meçhul bir cinayeti soruşturan polis, öldürülen sağlık memurunun eşinin de sevgilisi tarafından Samsun'un bir köyünde dere kenarında öldürüldüğünü ortaya çıkardı.

Edinilen bilgiye göre olay, Samsun'un Sarıışık köyünde dün öğle saatlerinde meydana geldi. 14 ay önce öldürülen sağlık memurunun cinayetini soruşturan polis, ölen sağlık memurunun eşi Ayfer Yılmaz'ın (30) sevgilisi Mustafa D.'yi (41) teknik takibe aldı. Mustafa D.'nin dün Ayfer Yılmaz'ı tabancayla vurduğunu tespit eden polis, zanlıyı 35 HPD 07 plakalı İzmir'den çalınan bir otomobil içinde Amasya'da yakaladı.

Gözaltına alınan Mustafa D., Ayfer Yılmaz'ı öldürdüğünü itiraf etti. Olay, Samsun İl Jandarma
Komutanlığı ekiplerine haber verildi. Samsun'a getirilen Mustafa D., bu sabah saat 06.30 sıralarında olay yerine götürülerek öldürdüğü Ayfer Yılmaz'ın cesedinin yerini gösterdi. Olay savcıya haber verildi. Mustafa D., sevgilisi Ayfer Yılmaz'ın evine ve aracına haciz getirdiğini bu yüzden tabancayla kafasından vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı Mustafa D., olay yerinde cinayet anını şöyle anlattı: "Sen (Ayfer Yılmaz) beni maddi ve manevi mahvettin.

Senin yüzünden ailemden ve sülalemden oldum. Arabanın ve evin üstündeki hacizlerini kaldır diye senin yanına geldim. Her şey bitsin, sen yoluna ve ben yoluma, dedim. Beni istemiyorsan ben kendimi yok ederim, zaten ben yok olmuşum, dedim ve on anda silahı çıkardım, elime daldı, ben de sonra rast gele ateş açtım, öldürdüm."

Mustafa D., polis tarafından jandarma ekiplerine teslim edilirken, Ayfer Yılmaz'ın cesedi otopsi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 12:40:31
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 12:46:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?