25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Sevgilisi için 3 kişiyi öldürdü!

TATBİKAT YAPTIRILAN SERİ KATİL, SEVGİLİSİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bilecik'te sevgilisi için 3 yılda 3 kişiyi öldürdüğü öne sürülen seri katil, cinayet dedektiflerinin başarılı çalışması sonucu yakalandı. 3 ayrı olay yerinde tatbikat yaptırılan zanlı ve sevgilisi, sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

Osmaneli ilçesinde, 1 Kasım 2006 yılında Arif Sivri bıçaklanarak ve ateş edilerek, 13 Mart 2008 tarihinde Ragup Işık ve 30 Mayıs 2009 tarihinde Necdet Badem tabancayla vurularak öldürülmüştü.

Olayı araştıran Bilecik Emniyet Müdürlüğü, özel bir ekip kurarak fail ya da faillerin peşine düştü. Emniyet ekipleri, Ragup Işık ve Necdet Badem'in öldürülmesinde kullanılan silahların aynı olmasından yola çıkarak olayların Arif Sivri'nin öldürülmesi ile ilişkisi olabileceğini düşündü. 200'e yakın vatandaşla görüşen ekipler, cinayetlerin seri katil tarafından işlendiği sonucuna vardı.

Seri katil olduğu tespit edilen Ethem S.'nin (49) İzmir'den Bilecik'e doğru hareket ettiğini tespit eden ekipler, şahsı Osmaneli'de gözaltına aldı. Şahısla birlikte cinayetlerde kullanıldığı sanılan silah da ele geçirildi.

Şahsın gözaltına alınmasının ardından, Bilecik merkezinde ve Osmaneli ilçesinde 3 ayrı yere yapılan eş zamanlı operasyonda, olayla ilgisi olduğu sanılan bir kişi daha gözaltına alındı. Seri katil zanlısı Ethem S., Emniyet Müdürlüğü'nde avukat nezaretinde verdiği ifadede cinayetleri itiraf ederken, 3 şahsı nasıl öldürdüğünü soğukkanlılıkla anlattı.

Katil zanlısına Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince olay yerlerinde tatbikat yaptırıldı. Şoförlük yapan Ethem S., gayri meşru ilişkisi olduğu belirtilen Sevgi Y. ile ilişkiye girdikleri için şahısları öldürdüğünü öne sürdü.

Zanlı Ethem S. ve sevgilisi Sevgi Y., sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

TATBİKAT YAPTIRILAN SERİ KATİL, SEVGİLİSİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 22:46:04
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 11:56:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?