19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Sevgilisini jiletle doğrayan kişi bıçaklandı

Ankara'da geçen yıl birlikte yaşadığı M.K'nın vücuduna jilet ve bıçakla yaralayan Dursun Onat, Aksaray'da katıldığı bir düğünde çıkan kavgada bıçaklandı. Dursun Onat'ın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 2 hafta önce hapishaneden tahliye olduğu öğrenilen Onat (26), Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde bir düğüne katıldı. Düğünde henüz bilinmeyen bir nedenle çevresindekilerle tartışan Onat, çıkan kavgada karnından bıçaklandı.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesinde ameliyat edilen Onat'ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Polis, Onat'ın yaralanması olayına karıştığı belirtilen Bekir A'yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Dursun Onat, 2005 yılı eylül ayında Ankara'da 17 yaşındaki M.K'yı kendisini aldattığını öne sürerek boynundan topuklarına, göğüslerinden cinsel organına kadar, tam 28 ayrı yerine jilet ve kızgın bıçakla ismini kazıyıp dağlamış, işkenceye dayanamayarak bayılan M.K'yi öldü sanarak kaçmıştı. Yaklaşık 10 gün sonra gözaltına alınan Onat, çıkarıldığı mahkeme tarafından ''eziyet etme ve kasten yaralama'' suçundan tutuklanmıştı.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2006 Pazar 12:32:12
Güncelleme :23 Nisan 2006 Pazar 13:37:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?