18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Sevgilisiyle tartıştı denize atladı

Ordu'nun Ünye ilçesinde erkek arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi kız, arkadaşının gözü önünde intihar etti.

Edinilen bilgilere göre lise 2'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki S.G. ile 18 yaşındaki erkek arkadaşı H.U., Ordu'ya bağlı Ünye sahilinde bir süre yürüdükten sonra Ayanikola mevkiine geldiklerinde henüz bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında genç kız, intihar edeceğini belirterek deniz kıyısına yöneldi. Erkek arkadaşı H.U., S.G'yi intihardan vazgeçirmek için peşinden gitti ancak o sırada genç kız kendini sulara bıraktı.

Denize atladıktan sonra çırpınmaya başlayan genç kızı kurtarmak için erkek arkadaşı H.U. da denize atladı. S.G. kısa sürede dalgalar arasında kaybolurken kız arkadaşını tek başına kurtaramayan H.U. da denizden çıkarak polisten yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri tarafından aranmaya başlanan genç kızın cesedi, yaklaşık 1 saat sonra denize atladığı yerin 50 metre doğusunda görüldü. Bunun üzerine o bölgeye yönelen itfaiye ekipleri genç kızın cesedine ulaştı.

Denizden çıkarılan genç kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. H.U. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyet olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürütüyor
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2012 Salı 12:26:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?