20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Sokak ortasında cinayet!

Ankara'da bir kadın sokak ortasında başından vurularak öldürüldü.

Aralarında çocukların da olduğu yüzlerce kişi uzun süre cesedi seyretti.
Alınan bilgiye göre, Keçiören Kızlarpınarı Caddesi ile Atatürk Caddesi'nin kesiştiği noktada Azize Bayanlı (25) isimli kadına, kaldırımda kız kardeşleri ile birlikte yürürken arkasından yaklaşan bir kişi tarafından 4 el ateş edildi.

Kurşunlardan birisi genç kadının başına isabet ederek olay yerinde hayatını kaybetmesine neden oldu. Olayın ardından saldırgan bir ticari taksiye binerek olay yerinden kaçtı. Azize Bayanlı'nın öldürüldüğünü duyan annesi Necibe Bayanlı ile diğer yakınları olay yerine koştu.


Genç kadının yakınları sinir krizleri geçirirken, saldırıyı maktulün eski eşi F.B.'nin yaptığını iddia ettiler. F.B.'nin hırsızlık ve yaralama suçlarından cezaevinde yattığı ve 3 Mayıs 2008 günü cezaevinden çıktığı öğrenildi.


Polis ekipleri, sinir krizi geçiren genç kadının yakınlarını zorlukla kontrol altında tutmaya çalışırken olay yeri güvenlik şeridi ile kapatıldı. Aralarında çocukların da olduğu yüzlerce kişi, uzun süre yaşananları ve yerdeki cesedi seyretti. Olay yerine savcının gelmesin ardından ceset, cenaze arabası ile Keçiören Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Genç kadının fenalık geçiren yakınlarına, olay yerine gelen bir ambulanstaki sağlık görevlileri müdahale etti. Fenalık geçiren kişiler, hastaneye kaldırıldı.


Eşkali tespit edilen zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 20:45:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?