23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Son durakları seks shop oldu

Eskişehir'de, bir işyerinden 2 şişme manken çaldıkları iddia edilen 2 hırsız yakalandı. Zanlıların, bir yıl içinde 8 ilde 70 işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlendi.

9 gün önce İsmet İnönü Caddesi üzerindeki Sağlık İş Hanı'ndaki 13 işyerine kapıları kırarak giren hırsızlar, 271 YTL para, kredi kartı, seks shop mağazasından 700 YTL değerinde 2 şişme mankeni çalarak kaçtı. İhbar üzerine bürolarda inceleme yapan Hırsızlık Masası ekipleri, sabıkalı İmdat K.'nın (26) parmak izini tespit etti.

9 işyerinden ise bir şey çalınmadığı anlaşıldı. Hırsızlık Masası ekipleri, olayların zanlıları İmdat K. ile suç ortağı Turgay Ç.'yi (31), Ankara'nın Sincan İlçesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Eskişehir'e getirilen zanlıların sorgusu neticesinde, 2005 yılı içinde Eskişehir'de 12 iş hanındaki toplam 45 işyerini soydukları, ayrıca Muğla, Kütahya, Samsun, Zonguldak, Karabük, Sivas ve Kahramanmaraş illerindeki 25 işyerinden de hırsızlık olayına karıştıkları belirlendi.

Bu arada, suçlarını itiraf ettikleri öğrenilen zanlıların sonra almak üzere hırsızlık yaptıkları iş hanının çatı katına sakladıkları şişme mankenler ele geçirildi. Polis, şişme mankenleri sahibine teslim etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan İmdat K. ile Turgay Ç, adliyeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 14:49:03
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 15:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?