30
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Tecavüzcü kardeşler yakalandı

Tekirdağ'ın Aydoğdu Mahallesi'nde oturan ilköğretim öğrencisi 8 yaşındaki A.S., 21 Aralık 2008 tarihinde okulunun önünden kayboldu. Bir gün sonra küçük kız Aydoğdu İlköğretim Okulunun arka bahçesinde baygın vaziyette bulundu. Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan küçük kızın tecavüze uğradığı tespit edildi. Kızın ifadeleri ile zanlıların robot resimlerini çıkartan polis, tecavüz olayını çözmek için özel bir ekip kurdu.

Eldeki bilgiler ile soruşturmaya başlayan polis, küçük kızın üzerindeki sperm, kan ve saç örneklerini de inceleme altına aldı. Küçük kız verdiği ilk ifadesinde okul çıkışında iki kişi tarafından zorla bir arabaya bindirildiğini ve şehir dışında defalarca tecavüze uğradığını gözyaşları içerisinde anlattı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde büyük bir gizlilik içerisinde yürüten çalışmalar neticesinde H.Ç (21) ve H.Ç (23) isimli iki kardeşi araçları ile birlikte şehir merkezinde gezdikleri sırada gözaltına alındı. İki kardeşten alınan sperm ve kan örnekleri küçük kızın üzerindeki örnekler ile uyuştu. Gözaltına alınan H.Ç isimli iki kardeşin yapılan sorgusunda küçük kıza tecavüz ettiklerini itiraf ettiler. Alkollü oldukları için 'şeytan'a uyduklarını savunan iki kardeş ifadelerinde 'pişman' olduklarını söyledikleri öğrenildi.

Soğuk kanlılıkla küçük kıza defalarca tecavüz ettiklerini anlatan iki kardeş Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda da ifade eden H.Ç ve H.Ç isimli iki kardeş, küçük yaşta kıza 'tecavüz' iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu.

Adliye çıkışı yüzlerini kapatan tecavüz zanlıları basının görüntü almaması için büyük çaba sarf etti. Tecavüze uğrayan 8 yaşındaki küçük kızın babasının başka bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu annesinin ise küçük kızı akrabalarına bırakarak evi terk ettiği öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 10:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?