23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Telekız şebekesine darbe

Ankara'da, fuhuş yapmak için eve getirdikleri müşterilerin çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yapan ve bıçakla paralarını gasp eden bir çete yakalandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Bürosu dedektifleri, bir taksi şoförünün kendisine şantaj yapıldığını ihbar etmesi üzerine harekete geçti.

Siteler'deki eve baskın düzenleyen polisler, aralarında 4 kadının bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı. Fuhuş yapan kadınların, para karşılığı kendileriyle birlikte olmak isteyen müşterileri Siteler'de bulunan eve getirdikleri ve burada müşterilerin çıplak fotoğraflarını çektikleri belirlendi. Çete üyelerinin daha sonra bu fotoğraflarla müşterilere şantaj yaptıkları ve bu kişilerden zorla para ve cep telefonlarını aldıkları tespit edildi. Sanıklar emniyette yapılan sorgulamaların ardından adliyeye çıkarıldı.

Mahkeme, çete üyelerinden Mehmet K., Yıldırım D. ve telekız olarak çalışan Zeliha İ.'yi tutuklarken 7 kişiyi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Gözaltına alınan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ise bir adet bıçak ve cep telefonu ele geçirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 20:58:38
Güncelleme :3 Eylül 2005 Cumartesi 10:44:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?