26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

TEM'de korkunç kaza

TEM otoyolu yan yolda hatalı sollama yapan bir otomobil, karşı yönden gelen TIR'ın altına girdi. Kazada 2 kişi öldü, aynı aileden 5'i çocuk 6 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen polis ekibi, TIR şoförü Plamen Georgıev'i gözaltına aldı.

Kaza saat 20.10 sıralarında TEM yan yolu Tahtakale mevkiinde meydana geldi. Altınşehir'den Bahçeşehir yönüne giden Adil Özcan'ın kullandığı 34 SFM 02 plakalı otomobil, karşı şeritten Altınşehir yönüne giden ''592 KM'' Bulgaristan plakalı TIR ile çarpıştı.Otomobili altına alan TIR, yaklaşık 20 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada, otomobil sürücüsü 24 yaşındaki Adil Özcan ile yanındaki 45 yaşındaki Durmuş Yıldırım olay yerinde yaşamlarını yitirdiler. Otomobilde bulunan Durmuş Yıldırım'ın eşi Hatice Yıldırım (47) ile çocukları Ayşegül (18), Döndü (16), Songül (13), Necmi (12) ve Kadir Yıldırım (10) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevkedilen ambülanslarla çevredeki kimi özel hastanelere ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldılar.

TIR sürücüsü Plamen Georgıev ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Adil Özcan ile Durmuş Yıldırım'ın kazayı haber alarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, ölenlerin yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Adil Özcan ile Yıldırım ailesinin hasta ziyaretinden döndükleri öğrenildi. Kaza yapan otomobildekilerin, hasta ziyaretinden döndükleri öğrenildi.

Habertürk
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 12:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?