19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

TIR'ın sürücüsü tutuklandı

Osmaniye-Gaziantep TEM otoyolunda meydana gelen, 44 kişinin ölümüne ve 3 kişinin yaralanmasına neden olan kazada, kamyonetin çarptığı TIR'ın sürücüsü Hüseyin Şen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Osmaniye-Gaziantep TEM otoyolunda kamyonetin çarptığı, park halindeki TIR'ın sürücüsü Hüseyin Şen, Osmaniye Cumhuriyet Savcılığına çıkarıldı. 

Şen'in, ifadesinde, plastik hammadde yüklü olan TIR'ın arıza yaptığını, bu nedenle otoban kenarında durmak zorunda kaldığını anlattığı öğrenildi. 

Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Şen, “trafik kazasına neden olmak” suçundan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bu arada, Osmaniye Devlet Hastanesi ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesindeki 3 yaralının, tedavilerinin tamamlanmasının ardından sınır dışı edileceği bildirildi. Kazada ölen yabancı uyruklularla ilgili de konsolosluk ve büyükelçilikler nezdinde çalışma başlatılacağı belirtildi. 

Osmaniye-Gaziantep otoyolunda 19 Mayıs Cuma günü, İlhami Karslı yönetimindeki 34 RYA 71 plakalı kamyonet, otobanda park halinde bekleyen, Hüseyin Şen'in kullandığı EE 619 yabancı plakalı TIR'a çarpmıştı. Kaza sonrası kamyon sürücüsü Karslı ve yanında bulunan Mevlüt Aydın ile kamyonun kasasındaki 39 kişi olay yerinde, bir kişi hastaneye kaldırılırken yolda, 2 kişi de tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybetmişti.
aa
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2006 Pazar 19:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 81.215.108.xxx Tarih : 22.05.2006 09:50:28
Bu bir trafik kazası değil cahil cesaretti ile işlenen bir cinayet katliam ve soy kırımıdır.Çağdaş bir ülkede bu cahillik olmaz.Geri kalmış ülkelerde cahiller ve arsızlar hırsızlar daha cesaretli oluyorlar. Bu katliamın hesapını asıl olan ülkeyi yönetenler vermelidir. İnsanları eylem yapmaya cesaretlendirenler sorumludur. Yorum yapmak ile devlet yönetilmez.Kanunlar yorumlanamaz uygulanılır.