29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Tokat'ta kaza: 2 ölü, 7 yaralı

Tokat'ta, İl Özel İdaresi personelinin bulunduğu otomobille karşı yönden gelen aracın çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Ömer Poyraz'ın kullandığı 60 DH 805 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Vedat Doğruyol (49) yönetimindeki 58 SE 510 plakalı panelvan minibüs Tokat-Niksar karayolunun Ormanbeyli köyü mevkiinde saat 10.15 sıralarında kafa kafaya çarpıştı.

2 ÖLÜ, 7 YARALI
Kazada, İl Özel İdaresi'nde görevli şoför Ömer Poyraz ile İnşaat Teknikeri Mustafa İlhan hayatını kaybederken, Harita Teknikeri Mustafa Geçici yaralandı.

Diğer aracın sürücüsü Vedat Doğruyol ile Salise Doğruyol, Fatih Doğruyol (14), Hacer Doğruyol (16), Burcu Doğruyol (20), Tuğba Doğruyol (21) da yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhlis Yeşilyurt da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hasta nakil aracına konulan cenazeler, Tokat Dr. Cevdet Aykan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YOL DÜZELTİLSİN
Köy halkı ise yoldan şikayetçi olarak, bir an önce yolun düzeltilmesini istedi. Köylülerden Mustafa Koyuncu, kazanın yol dar olduğu için iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana geldiğini ileri sürerek, "Kaza olduğu an olay yerine 100-150 metre uzaktaydım. O anı gördüm. Koşup camdan fırlayan bayana yardım ettim ve olayı 112 sağlık ekibi ve polise bildirdik. Biz böyle yol istemiyoruz" dedi.

Öte yandan, savcının talimatı üzerine kazanın otomobilin lastiğinin patlaması sonucu olabileceği ihtimali üzerine jandarma ekipleri tarafından lastik sökülerek incelemeye alındı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 15:58:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?