28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Tokat'ta korkunç kaza: 9 ölü

kazaTokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 9'a yükselirken, hayatını kaybedenler ile 2 yaralının kimlikleri tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Aykut Sevim'in kullandığı 06 AJ 6806 plakalı otomobilin Reşadiye-Koyulhisar karayolunun 25. kilometresi Umurca köyü yakınlarında, karşı yönden gelen Aydın Sezen (35) yönetimindeki 05 DC 196 plakalı otomobille çarpışması sonucu 8 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği, yaralanan Zeynep Sezen'in (13) de kaldırıldığı Reşadiye Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle:

Aydın Sezen (35), eşi Münevver Sezen (36), kızları Zeynep Sezen (13), Zehra Sezen (5), Ayşe Arpakuş (55) Molla Sevim (47), Ali İlcan (16), Rabia Er ve Akif Sezen.

Kazada ağır yaralanan Aykut Sevim'in ise beraber yolculuğa çıktıkları öğrenilen ve arkalarından gelen başka bir araçtaki yakınları tarafından, Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Aykut Sevim'in Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nda eğitimini tamamladığı ve bugün düzenlenen mezuniyet törenine katılan ailesiyle birlikte yola çıktığı bildirildi.

Bu arada Reşadiye Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu da kaza yerinde incelemelerde bulundu. (aa)

Referans muhabirlerini taşıyan araç kaza yaptı: 9 yaralı

Bu arada Sivas'ın Şarkışla İlçesi yakınlarında Referans Gazetesi muhabirlerini taşıyan otomobil, yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı. Hatalı sollama nedeniyle meydana gelen kazada, gazeteci Tolga Aktaş ve Metin Can ile 7 kişi yaralandı.

Kaza, Sivas- Kayseri karayolu 95'inci kilometresinde Şarkışla İlçesi yakınlarında meydana geldi.

Referans Gazetesi muhabirlerini Kayseri havaalanına götüren Ayhan Şahin yönetimindeki Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın (STSO) 58 FF 002 plakalı resmi makam otomobili, karşı yönden gelen Hüseyin Çınar idaresindeki LMHK 998 yabancı plakalı otomobil ile çarpıştı.

Hatalı sollama nedeniyle meydana geldiği belirtilen kazada STSO'nun resmi makam otosunda bulunan Referans Gazetesi muhabirleri Tolga Aktaş ve Metin Can ile sürücü Ayhan Şahin yaralandı. Kazaya karışan diğer otomobilde yaralanan aynı aileden Hüseyin, Abdulmecit, Cebrail, Fatmanur, Serhat ve Gökhan Çınar ise ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ciddi olan Referans Gazetesi muhabiri Tolga Aktaş ambulans ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildi. Aktaş burada tedaviye alındı. (Hürriyet)
.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2006 Cuma 20:52:31
Güncelleme :16 Haziran 2006 Cuma 20:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayhan haşhaş IP: 85.97.115.xxx Tarih : 17.06.2006 10:40:02
elim bir kaza helede bu kazada ölenler çok sevdigim tanıdıgım dostum olan sevgili imam kardeşimiz aydın ve ailesi olunca bizleri daha cok yıktı bütün ölen kardeşlerime allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun şimdi cenaze törenine katılacagım kendisi amasya göynücege baglı şerefterde imamlık yapmaktaydı şeyhler köylüydü