26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Torrnavidalı sapık kıskıvrak

Ümraniye'de hırsızlık için girdiği evlerdeki bayanları tacizde bulunan ve son olarak bir ev hanımına tecavüz eden sapık polis tarafından yakalandı.

Ümraniye Asayiş Büro Amirliğine Ekipler ilçenin değişik noktalarında meydana gelen ikamet hırsızlıklarının detaylı incelemeye aldı.

Gelen ihbarlarda hırszlık için evlere giren şahsın yalnız bayanlara tacizde bulunduğunu tespit eden polis geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde 23 ayrı suçtan sabıkası bulunan Muammer Büyüko (35) isimli zanlının bir gün içinde beş ayrı eve hırsızlık için girdiği ve bu evlerden sonuncusunda bir ev hanımına zorla tecavüz ettiği tespit edildi.

M.B tecavüz ettiği bayanın evde bulunan telefonunu ve değerli eşyalarını da alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri şikayet üzerine, mağdur bayanın çalınan telefonunu teknik takibe alarak zanlı M.B'ye ulaşmayı başardı.

Gözaltına alınan zanlının karakoldaki sorgusunda, bir gün içinde beş ayrı eve girdiği aynı gün içerisinde biri 17 yaşında iki bayana tacizde bulunduğu ve girdiği son evdeki ev hanımına da tecavüz ettiği öğrenildi. Gözü dönmüş tecavüzcünün kendisine karşı koyan kadınları da tornavidayla etkisiz hale getirdiği tespit edildi. Karakoldaki sorgusu tamamlanan M.B bugün adliyeye sevkedilirken basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevapsız bıraktı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 15:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?