29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Tramvay altında can pazarı!

Beyazıt Meydanı'nda tramvay bekleyen Çeçen uyruklu bir kadın, Kabataş-Zeytinburnu seferini yapan tramvayın altında kaldı. İtfaiye ekipleri, yaralı şahsı kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.00 sıralarında, Beyazıt Meydanı'ndaki tramvay istasyonunda meydana geldi. Çeçen uyruklu olduğu belirtilen Adile Naşit isimli kadın, Zeytinburnu istikametine gitmek için istasyonda beklediği sırada, Kabataş-Zeytinburnu seferini yapmakta olan tramvayın altında kaldı. Tramvayın altında kalan kadının imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Olay yerine gelen Fatih İtfaiyesi ekipleri, sıkışan kadını kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Bu sırada tramvayda bulunan yolcular tahliye edildi. İtfaiye ekipleri, kadını kurtarmak için kesici aletler kullandı. Dikkatli bir şekilde sıkıştığı yerden çıkarılan Naşit, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa alındı. Naşit, yanında bulunan bir yakınına, "Eve gitmek istiyorum. Ben iyiyim" dedi. Ancak sağlık ekipleri, yaralı kadını her ihtimale karşı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı kadın, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan olay nedeniyle tramvay seferlerinde aksama yaşandı. Kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Kabataş-Zeytinburnu istikametindeki tramvay seferleri yeniden başladı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 10:51:13
Güncelleme :27 Temmuz 2008 Pazar 13:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?