18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

TV'de tanışıp evlendiği eşine kurşun yağdırdı

Pendik'te felçli bir şahıs, özel bir kanalda yayınlanan bir programa çıktıktan sonra tanışıp evlendiği eşini, çocuklarını dövdüğü gerekçesiyle silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sıralarında, Kaynarca Kavakpınar Mahallesi Bahar Sokak 25 numarada bulunan evde meydana geldi.

Bir denizcilik firmasında çalışan Ahmet Eraslan (33), yaklaşık bir yıl önce iş kazası geçirdi ve felç oldu. Kazanın ardından tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşamını sürdürmek zorunda kalan Eraslan, eşi tarafından terk edildi.

İlk eşinden olan 2 çocuğuyla birlikte yaşayan Eraslan, yaklaşık 8 ay önce özel bir TV kanalında yayınlanan ve arabesk sanatçısı Güllü'nün sunduğu "Yalnız Değilsiniz Güllü Var" adlı programa katılarak evlenmek istediğini söyledi.

Programı izleyen Züleyha Eraslan, Ahmet Eraslan'ı aradı ve çift evlendi. Ahmet ve Züleyha Eraslan çifti arasında bir süre sonra geçimsizlik başladı. Züleyha Eraslan'ın ilk eşinden olan çocuklarını dövdüğünü iddia eden Ahmet Eraslan, bu akşam saatlerinde eşiyle tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan felçli adam, ruhsatlı tabancasını çekerek eşine ateş etti.

Bacağına ve karnına aldığı kurşunlarla yaralanan Züleyha Eraslan, komşuları tarafından Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Ahmet Eraslan da gözaltına alınarak, olayda kullandığı silahla birlikte Çamçeşme Polis Merkezi'ne götürüldü.

Züleyha Eraslan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, polis, olayın ardından soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 10:26:09
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 14:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?