20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Ünlü sanatçıya şok gözaltı

Aralarında Fatih Ürek ve eski mankenlerin de bulunduğu çok sayıda ünlü gözaltına alındı.

İstanbul'da son yılların en büyük fuhuş operasyonu gerçekleştirildi.

Sosyeteye ve işadamlarına kadın pazarlayan bir şebekeyi tespit eden İstanbul Polisi, sabaha karşı 60 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi.

3 aylık takip sonucu savcılık izniyle gerçekleşen ve Ajans Habertürk muhabirlerinin adım adım izlediği operasyonda yaklaşık 50 kişi, "fuhuş yapmak", "fuhuşa aracılık etmek" suçlarından gözaltına alındı.

Bu kişiler arasında Fatih Ürek ile eski tanınmış mankenlerin de bulunduğu öğrenildi. Operasyonların sürdüğü ve gözaltı sayısının artabileceği bildirildi.

DİDEM EROL'DA GÖZALTINDA!

İstanbul genelinde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınanlar arasında ünlü manken Didem Erol da bulunuyor. Müvekkiliyle görüşmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Avkat Gülgün Çavuşoğlu, "Bilgisine başvurulmak üzere burada. Birazdan serbest bırakılacak. Ruh hali gayet iyi" dedi.

Yaklaşık 7 ay süren soruşturma kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 21 kişi gözaltına alınmıştı. Elebaşılığını D.D. isimli şahsın yaptığı fuhuş şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınanlar arasında ünlü manken Didem Erol'un da bulunduğu ortaya çıktı. Didem Erol'un avukatı Gülgün Çavuşoğlu, müvekkili hakkında bilgi almak üzere öğle saatlerinde Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi. Avukat Çavuşoğlu çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Müvekkilimle ilgili

sorulara yanıt vermek için geldim. Operasyon hakkında bilgim yok. Kendisi mağdur konumunda. Bilgisine başvurulmak üzere burada. Birazdan serbest bırakılacak. Ruh hali gayet iyi" dedi.

...
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 10:03:35
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 13:00:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?