25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Ünlü şarkıcıya uyuşturucu şoku!

Ünlü şarkıcıya uyuşturucu şoku

Ünlü şarkıcının oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Ünlü şarkıcı Sevim Egesoy'un oğlu V.Ö'nün de aralarında bulunduğu 5 kişi, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, taksiler aracılığıyla uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla Bahçelievler,Şişli ve Sarıyer'de operasyon yaptı. Operasyon öncesi araştırma yapan polis, şüpheliler S.B.,M.E.Ç., Y.A., C.N.P. ve V.Ö.'nün kimliğine ulaştı. Yapılan inceleme sırasında şüphelilerin uyuşturucu siparişi aldıkları telefon hatlarını bir daha kullanmadıkları belirlendi. Örgütün lideri olduğu iddia edilen E.Ç.'nin evinde yapılan aramada 17 adet cep telefonu ele geçirildi.

Öte yandan örgütten uyuşturucu almak isteyen kullanıcıların Diyarbakır’da bulunan bir kişiyi aradıkları, bu kişinin İstanbul’daki torbacıları müşterilere yönlendirdiği öne sürüldü. Şüphelilerin bu şehirlerarası uyuşturucu sipariş trafiğini, fiziki takibe yakalanmamak için kullandıkları iddia edildi. Tutuklanan şüphelilerin, uyuşturucu kullanıcılarından aldıkları paraları, Diyarbakır’daki sorumluya banka yoluyla gönderdikleri ve bu banka dekontlarını evde sakladıkları belirtildi.

Evdeki aramada dekontları bulan polisin Diyarbakır’daki sorumlunun ismini bu şekilde öğrendiği ve yakalama için çalışmalar başlattığı öğrenildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 kişi ise bugün İstanbul Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen ve aralarında ünlü sanatçı Sevim Egesoy'un oğlu V.Ö'nün de bulunduğu 5 kişi tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.
 

 

Vatan
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 16:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?