25
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucuda 34 gözaltı

Uyuşturucu operasyonunda 34 gözaltı

Kırklareli polisi tarafından Babaeski ilçesi, İstanbul ve Edirne'de eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 34 kişi gözaltına alındı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları tespit edilen şebekeyi takibe aldı. Yapılan takibin ardından harekete geçen ekipler, başta Babaeski ve Lüleburgaz ilçeleri olmak üzere Edirne'nin Uzunköprü ilçesi ile İstanbul'daki 27 farklı ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Narkotik köpeği Cino'nun da katıldığı operasyonlarda 34 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 6 kilo 618 gram esrar maddesi, 86 adet uyuşturucu hap, 2 adet tabanca, 12 adet fişek 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca mermisi, 79 adet uyuşturucu tablet hap, 2 adet uyuşturucu düzeneği, 99 parça halinde satışa hazır uyuşturucu paketi ele geçirildi.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan 34 şüpheliden 12'si bugün adliyeye sevk edilirken, diğer şüpheliler ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 20:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?