18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

ve Boğaziçi Köprüsü'ne çıktı!

Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy ayağında intihar girişimi var. Henüz kimliği öğrenilemeyen kişinin intihar girişimi hala sürüyor. Trafik durma noktasında.

Polisin ikna etmeye çalıştığı şahısın intihar girişimi sebebi de bilinmiyor. Uzman polisler şu an eylemcinin etrafına sardı. Kişiye fark ettirmeden yaklaşmaya başladı.

Polislerden oluşan ikna timine sivil görevliler de katıldı.

İstanbul Belediyesi, yollarda bulunan bilgilendirme tabelalarında vatandaşları trafik yoğunluğuna karşı uyarıyor.

FLAŞ GELİŞME

İntihar girişiminde bulunan kişinin ekşi sözlük yazarı olduğu öne sürüldü, Nickinin de 'Meth' olduğu belirtiliyor. Şu anda intihar girişimi süren kişi bu sabah ekşi sözlüğe bir mektup yazarak bu eylemini duyurdu. Ardından köprüye gittiği öne sürülüyor. Ekşi Sözlük'teki 'Meth' nickiyle yazı yazan kişi mektubunda anne babasına ve arkadaşlarına intiharıyla ilgili çeşitli mesajlar veriyor.

Saat 14.15

Köprüdeki intihar girişimi yaklaşık 1 saatti sürüyor. Polis ve sivil bazı görevliler ikna çabalarına devam ederken, gazeteciler olay yerine yaklaştırılmıyor.

Saat 14.25

İntihar girişimi hala sürüyor.

Saat 14.38

Girişim hala sürüyor. Polisin ikna çabaları da devam ediyor.

Saat 15.00

Girişim devam ediyor. İntihar girişimindeki kişiyi köprüye bir otomobilin bıraktığı, 20-25 dakika boyunca elinde tuttuğu kağıt parçasını kendisini ikna etmeye çalışan yetkililere verdiği iddia edildi.

Saat 15.30

Olası bir kötü girişime karşın Deniz Polisi aşağıda bekliyor.

Saat 15.55

Kabus bitti. Yetkililerin ikna çalışmaları 3.5 sonunda sonuç verdi.

İŞTE O MEKTUP

eksisozluk adlı internet sitesinde bugün intihar edeceğini duyuran meth adlı yazar, bir önceki girişiminin köprü polisi tarafından engellendiğini söyledi.

Yazdığı mektupta, herkese gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederken, bir süredir elektroşok tedavisi gördüğünü de ifade etti.

Mektubunda ailesinden özür dileyen meth, kendisinin hukukçu olduğunu ifade etti. Çeyrek asırlık yaşamı boyunca hep onurlu yaşamaya çalıştığını anlatan meth, mektubunu "Bugün herşey sona erecek" diye bitirdi.

Ortaköy'de intihar girişiminde bulunan kişinin meth olup olmadığı ise henüz kesinleşmedi.

...
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 23:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?