29
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

'Vurayım mı lan seni'

TRABZON Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru Tugay Şimşek, Endüstri Meslek Lisesi önünde tartıştığı biyoloji öğretmeni eşi Ayşe Şimşek'i, başına silah dayayayıp tehdit etti, engellenmek istenince de havaya ateş açtı. Güçlükle yatıştırılan polis memuru Şimşek, meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, olayla ilgili olarak hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığını söyledi.

Olay dün saat 17.00 sıralarında İnönü Mahallesi'ndeki Trabzon Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli polis memuru Tugay Şimşek ile okulda biyoloji öğretmeni olarak görev yapan eşi Ayşe Şimşek arasında okul önünde önce tartışma çıktı. İddialara göre polis memuru Tugay Şimşek, tartışma büyüyünce belindeki tabancasını çıkarıp, diz çöktürdüğü eşi Ayşe Şimşek'in başına dayadı, “Vurayım mı lan seni” diye bağırdı. Polis memuru Şimşek, iki polis arkadaşı ve okul görevlileri kendisine müdahale etmeye kalkınca, bu kez de havaya 2 el ateş etti. Güçlükle sakinleştirilen polis memuru Tugay Şimşek, boş kovanları da alarak olay yerinden uzaklaştı. Asayiş Müdürlüğü'ne gittiği öğrenilen Şimşek burada meslektaşlarınca gözaltına alındı.

EMNİYET MÜDÜRÜ: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, “Konu savcılığa intikal etti. Memurumuz, ailevi sorunları nedeniyle eşiyle tartışmış ve böyle bir hadise yaşanmış. Olayla ilgili hem adli hem de idari soruşturma başlattık. Soruşturmalar devam ediyor” dedi.
Bu arada, Endüstri Meslek Lisesi'nde ders programları henüz netleşmediği için öğrencilerin okula gelmediği, olay sırasında okulda çok az sayıda bulunan öğrencinin ise sınıflarda olduğu öğrenildi. Okul önünde yaşanan olayın görüntülerinin de okulun güvenlik kameralarınca kayıt edildiği belirtildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 23:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?