28
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Yan bakma kavgası cinayetle bitti

Konya'da, otomobille gezmeye çıkan 2 genç, yan baktığı gerekçesiyle yolda yürüyen 17 yaşındaki Bekir Arabacı ile kavga etti. Kavgada Arabacı, otomobilde bulunan 19 yaşındaki Hasan Dokuzer tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. 

Konya Selçuklu İlçesi Fatih Işıklar Mahallesi eski Sille Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 17 yaşındaki bir genç bıçaklanarak
öldürüldü. Cihanbeyli İlçesi Yeniceoba Kasabası’nda oturan Bilal Arabacı 18 yaşındaki arkadaşı Sefa Beler ile birlikte gezmek için Konya'ya geldi. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre; Bilal Arabacı ve Sefa Beler yolda yürüdüğü sırada yanına bir otomobil yaklaştı. Otomobilde bulanan 19 yaşındaki Hasan Dokuzer ile 15 yaşındaki Ö. N., 2 gence ‘neden bize yan bakıyorsunuz?’ dedi. Bilal Arabacı ve arkadaşı cevap vermeden yollarına devam etti. Ancak, otomobilde bulanan Hasan Dokuzer ve Ö.N., Arabacı ve Beler'in yanına yaklaşarak otomobili durdurdu. Otomobilden inen Dokuzer ve Ö.N., yolda yürüyen gençlerle kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada Hasan Dokuzer yanında taşıdığı bıçakla, Bilal Arabacı'yı kalbinden bıçakladı. 

Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan Bilal Arabacı kurtarılamadı. Olayın ardından kaçmaya çalışan Hasan Dokuzer ve Ö.N., Fatih Işıklar Mahallesi Özalkent siteleri civarında polis tarafından yakalandı. Olayı duyan Arabacı'nın yakınları sinir krizi geçirdi. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü açıklandı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 02:47:34
Güncelleme :12 Temmuz 2006 Çarşamba 08:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeyno. IP: 194.255.89.xxx Tarih : 27.10.2006 15:24:35
Insallah oda Vicdan azabindan, kalple gider,, ya bu insanlar nasil insanlari øldurebiliyoor,, anlamiyorum,, Allah bilalin mekanini cennetlik etsin insallah.. dualarimiz seninle,!