20
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

'Yan' baktı bıçaklandı!

YOLDA YÜRÜRKEN YAN BAKTI DİYE BIÇAKLANDI

Konya'da bir genç, yolda yürürken otomobille yolunu kestiği iddia edilen 4 kişi tarafından yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklandı.

Olay, dün saat 24.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Esenler Mahallesi Sille Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte evine giden İbrahim Ş. (28), yolda yürüdüğü sırada plakası alınamayan bir otomobil tarafından yolları kesildi. İbrahim Ş. otomobilden indikten sonra "Niye yan yan bakıyorsun" diyen kimliği belirlenemeyen 4 kişi tarafından darp edildikten sonra kalçasından bıçaklandı. Aldığı darbeler sonucu yaralanan İbrahim Ş. arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alkollü olduğu belirtilen İbrahim Ş.'nin, kendisini bıçaklayan kişileri tanımadığını söylediği öğrenildi. Olaydan sonra yaralı şahsın arkadaşları ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kavgadan sonra polis, otomobille kaçtıkları ifade edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 11:22:21
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 17:46:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?