26
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Yasak aşk infazı!

İSTANBUL Beyoğlu’nda silahlı bir kişinin saldırısına uğrayan evli ve 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Ebru Karagöz boynuna isabet eden 1 kurşunla can verdi. Polise göre cinayeti Ebru Karagöz'ün yasak aşkı oto tamiricsi Emrullah F. işledi.

Ebru Karagöz, saat 08.30 sıralarında, Fetihtepe Mahallesi, Çetin Sokak, 1 numara önünde kurşunlandı. Boynuna 1 kurşun isabet eden Ebru Karagöz, kanlar içinde yere yığıldı. Ebru Karagöz’e ilk müdahaleyi silah sesi üzerine sokağa dökülen mahalle sakinleri yaptı.

MEKTUBU OTOMOBİLİN CAMINDAN ATTI

Yaklaşık 10 dakika olay yerinde müdahale edilen Ebru Karagöz, özel bir otomobille Özel Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ebru Karagöz, hayatını kaybetti. Olayı gören bir belediye işçisi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yaralı Ebru Karagöz'e olay yerinde ilk müdahaleyi yapan bir mahalle sakini, “Silah sesleri üzerine balkona çıktım. Çöpcü vardı ’Abla koş birini vurdular yardım et’ dedi. Ebru boynundan vurulmuştu. Hemen tampon yaptık, şoka girmesin, diye ayaklarını havaya kaldırdık sonra da arabaya bindirip götürdüler" dedi. Evinin balkonunda silah seslerini duyduğunu belirten bir görgü tanığı da “Biz balkonda oturuyorduk. Silah seslerini duyduk bu tarafa baktığımızda gri bir otomobil geldi. Bunu polise verin diyerek, bir kağıdı otomobilin camından dışarı attı, gitti” diye konuştu.

BU KADIN BENİ BİTİRDİ
 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, cinayet yerinde yaptığı araştırmada 4 boş kovan buldu. Polis cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis mektuba delil olarak el koydu. Polise göre cinayeti oto tamircisi Emrullah F. işledi. Emrullah F.'nin mektubunda “Bu kadın beni bitirdi. Bütün malımı mülkümü yedi. Ne yaptıysam yetmedi” diye yazdığı ileri sürüldü. Polis, mektubu atıp 34 EC 0520 plakalı gri megan otomobil ile kaçan Emrullah F.'yi arıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2010 Perşembe 17:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?